Stefan Veenstra

Stefan veenstra is in 2005 afgestudeerd als regulier dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Naast een aantal jaren als regulier dierenarts (In Nederland en Nieuw Zeeland) gewerkt te hebben met runderen, paarden en gezelschapsdieren heeft Stefan in 2009 Natuurlijk Gezonde Dieren opgericht. Na zijn eerste werkjaren kwam hij al snel tot de conclusie dat de reguliere diergeneeskunde op een aantal vlakken tekortkomingen geeft. Al die symptomatische behandelingen terwijl er een simpele voedsel intolerantie ten grondslag ligt. Artrose, verkapselt met pijnstilling, fantastisch, maar heb je dan een dier genezen? Stress, emoties, hebben onze huisdieren dat, bestaat dementie bij dieren? Gelukkig zien steeds meer dierenartsen en baasjes dat er meer is dan symptomen en de bestrijding ervan.

Na zijn opleiding tot dierenarts heeft hij de acupunctuuropleiding van de NAAV (Nederlandse Arts en Acupunctuur Vereniging), STEHD (Stichting Educatie Holistische Diergeneeskunde), IVAS en Chinese kruiden cursus van de NAAV gevolgd. Hiernaast probeert hij, middels vele internationale nascholingen, zo goed mogelijk op de hoogte te blijven op het gebied van de TCVM en reguliere diergeneeskunde. Verder heeft Stefan zich gespecialiseerd in gemmotherapie, bloesemtherapie, orthomoleculaire voeding, darmtherapie en goudacupunctuur. De grootste interesses liggen in de behandeling van artrose, dermatologie, darmproblemen en oncologie.
Stefan Veenstra is aangesloten bij de Samenwerkende Nederlandse Veterinaire Acupuncturisten (SNVA).

In 2015 heeft hij Stichting Integratieve Diergeneeskunde opgericht om de integratie tussen de verschillende diergeneeskundes te bevorderen en onderzoek te doen.

Stefan is getrouwd met Linda en heeft 3 kinderen. In zijn vrije tijd is Stefan graag aan het klussen en buiten in het bos te vinden met het gezin (naast vrouw en kinderen met 2 honden).