Linda Veenstra-Faas

Linda is mede-eigenaar van Natuurlijk Gezonde Dieren. Naast veel werkervaring als ondernemer in dierenwinkels  heeft ze een aantal jaren gestudeerd in de verpleging en natuurgeneeskunde. In 2011 heeft ze de opleiding orthomoleculaire voeding en bioresonantie afgemaakt. En in 2014 de opleiding gezins en kindercoaching middels de reversiemethode van dreamchild. Hiernaast heeft ze nog peuter en kleuter yoga en coaching met honden gevolgd. In 2016 staan er nog diverse in de planning, zoals draagdoekconsulente en coach voor hoog sensitieve kinderen.

Linda heeft verder in 2015 nog 2 andere bedrijven opgericht. Babs en Binkie (www.babsenbinkie.nl) is een webshop voor de bewuste ouder. Een shop met eerlijke en pure producten om de kinderen van deze tijd op hun plek te laten voelen. In het souterrain van Natuurlijk Gezonde Dieren is een groot deel van haar assortiment uitgestald. Verder komt ze op beurzen met haar assortiment. Kinderpraktijken (www.kinderpraktijken.nl) is haar 3e bedrijf. Hier combineert ze de orthomoleculaire voeding met bioresonantie en coaching om kinderen, ouders en dieren te helpen om weer een balans te maken in het gezin. Consulten vinden plaats in Natuurlijk Gezonde Dieren en op huisbezoek.

Linda is getrouwd met Stefan en heeft 3 kinderen. Verder is er een heel dierenpark: Maartje ‘Muis’ de terriër, Nyssa de Aussie, en een stel katten: Mo, Texel, Pipa en Bella, een aantal kippen en 3 konijnen.