Kosten dierenarts

Consulten

Onze praktijk werkt bij consulten per tijdeenheid van 15 minuten. Dit om op een zo eerlijk mogelijke manier uw dier te kunnen helpen. Bij een eerste consult en bij erg gecompliceerde ziekten of symptomen zijn we vaak drie kwartier tot anderhalf uur bezig met het consult. Voor een gezondheidscheck een simpele kwaal of herhalingsconsult vaak een kwartier tot half uur.

Een deel van het consult wordt vergoed bij uw huisdierverzekering. Ook acupunctuur kan vergoed worden afhankelijk van uw polis.

Bijkomende kosten zijn vaak Chinese kruiden en orthomoleculaire supplementen. De Chinese kruiden worden door petplan in een aanvullende verzekering vergoed. Vrij verkrijgbare supplementen worden niet vergoed.

Tijdsduur Kosten

5-15 min     42,75

15-30 min   65,00

30-45 min   88,50

45-60 min   110,00

Mocht de tijd langer zijn dan 1 uur rekenen we € 22,50 per kwartier erbij.

 

Operaties

De operaties gaan altijd vergezeld met een natuurlijke begeleiding van traumeel, drainage compositum en een geselecteerde bloesemtherapie. We kunnen ook desgewenst een infuus met ozon erbij geven voor sneller en beter herstel en wondgenezing. Ook zorgen wij ervoor dat bij het onder narcose brengen de eigenaar aanwezig is om de stress te minimaliseren. We proberen op 1 dag maximaal 2 dieren te opereren, maar meestal blijft het bij uw huisdier zodat er ook geen stress van andere dieren is bij het wakker worden. Als u bij uw huisdier wilt zijn als hij of zij wakker wordt is dat mogelijk.

Prijzen zijn inclusief de natuurlijke begeleiding (flesje bloesems, traumeel en drainage) en exclusief ozontherapie, een kraag of Medical pet shirt en evt aanvullende medicijnen.

Castratie kater     € 85,00

Sterilisatie poes     € 165,00

Castratie hond vanaf        € 195,00

Laparoscopische sterilisatie hond vanaf € 515,00

Voor de overige operaties wordt een geschatte prijs gemaakt. Afhankelijk van complicaties kan hiervan af geweken worden.