Skip to main content

NGD dierenarts abonnement

Met behulp van het NGD dierenarts abonnement is het mogelijk om de kosten van de preventieve zorg van uw huisdieren over het hele jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan ons waarna u per jaar veel diensten gratis of met korting kunt ontvangen. Naast de maandelijkse verspreide betalingen kunt u, afh vh abonnement tot wel 400,- aan kosten per jaar besparen. Het abonnement is geen verzekering voor uw dier. Het kan een mooie aanvulling zijn op een verzekering, maar ook los worden afgesloten.

Er zijn 3 verschillende abonnementen waarbij het basis abonnement een verspreide betaling biedt voor consult met entingen en korting biedt voor preventieve zorg als titerbepaling en wormonderzoek. Een stapje verder gaat het plus abonnement waarbij u meerdere consulten kunt afnemen en een korting krijgt op veel van onze expertises. Het premium abonnement biedt een nog betere ondersteuning voor uw huisdier, ook is de korting op bijna al onze expertises hoger en kunt u elk jaar gebruik maken van een preventief bloedonderzoek. De kosten zijn onafhankelijk van het gewicht of diersoort en variëren van 14,95 tot 49,95 per maand. Dit zal per automatische incasso worden afgeschreven.

U kunt u aanmelden via de balie, via de mail of door te bellen met het centrum.

Het abonnement gaat u aan voor minimaal 12 maanden. Na 12 maanden wordt het abonnement voor onbepaalde tijd stilzwijgend verlengd, tenzij er uiterlijk 1 maand voor het einde van het abonnement wordt opgezegd. Na 1 jaar kunt u ook maandelijks opzeggen. Hierbij geldt 1 maand opzegtermijn. Aangezien de diensten en producten gelden op jaarbasis, wordt er bij opzegging een berekening uitgevoerd waarbij per afgenomen product bepaald wordt of u hier recht op heeft gehad en een deel van de kosten alsnog doorberekend. Bijvoorbeeld. U neemt in de 1e maand een bloedonderzoek af van 150,-, maar zegt op de 3emaand het abonnement op. Dan had u maar recht op 3/12e van het bloedonderzoek. Er wordt 9/12e van het bloedonderzoek alsnog in rekening gebracht.

NGD Dierenarts abonnement Basis Plus Premium
Gezondheidscontrole max 30 min, inclusief vaccinatie L4 en DHP 1 1

 

2
Extra vaccinatie 10% korting 10% korting 25% korting
Kort consult  max 15 min 1 1
Telefonisch of mail consult dierenarts max 5 min 1 1
Paraveterinair consult max 20 min 1 1 2
Voedingsconsult voedingsdeskundige max 30 min 1
Ontlastingonderzoeken op spoelwormen, haakwormen en lintwormen op praktijk 2 2 4
Ontlasting op giardia op praktijk 10% korting 10% korting 25% korting
Urineonderzoek praktijk 10% korting 25% korting
Titerbepaling vaccicheck hepatitis, parvo en hondenziekte 10% korting 10% korting 25% korting
Vlooien en teken middelen 10% korting 25% korting
Standaard Gebitsreiniging 10% korting 20% korting
Bloedonderzoek praktijk (chem 17 plus lasercyte) 10% korting 1
Levend bloed analyse, excl consult 50% korting 1
Operaties 10% korting
Goudacupunctuur 5% korting 20% korting
Ozontherapie (2) 5% korting 20% korting
Rontgenfoto’s 20%
Bemertherapie 50% korting 100% korting
Kosten per maand (geen onderscheid kat of hond en gewicht) en besparing per jaar €14,95 per maand

 

Minimaal €65,- korting per jaar

€24,95 per maand

 

 

Minimaal €140,- korting per jaar

<7jr leeftijd €39,95 per maand.

>7 jr leeftijd €49,95 per maand

 

Minimaal €390,- korting per jaar

Voorwaarden abonnementen

  1. Niet inbegrepen zijn de met de gebitsreiniging, operatie en goudacupunctuurverband houdende extra kosten van consult, preanaesthetisch bloedonderzoek, narcose, eventuele extracties, röntgenfoto’s en medicatie. Operaties van ingehuurde specialisten (wo Klaas Vos) zijn uitgesloten.
  2. Consulten kunnen plaatsvinden in Amsterdam, Zwiggelte of via zoom of telefonie.
  3. De huur of koop van een ozongeneratoren zuurstoftank is uitgesloten van korting.
  4. Er geldt een beperking bij de aanschaf van vlo- en tekenmiddelen. Maximaal €200,- per jaar aan producten, dit betekent een korting van max €20,- bij een plus en een korting van €50,- bij een premium abonnement.
  5. Een abonnement tussen u en Natuurlijk gezonde dieren wordt aangegaan voor de duur van minimaal 12 maanden en wordt na afloop daarvan voor onbepaalde tijd stilzwijgend per jaar verlengd, tenzij deze uiterlijk een maand vóór verstrijken van de bepaalde looptijd van 12 maanden is opgezegd.
  6. Opzeggen van het abonnement kan maandelijks na het 1e jaar. We zullen als dit gebeurt, alle afgenomen diensten vergelijken en verrekenen met de al betaalde bedragen. Mocht het nodig zijn krijgt u een factuur van de diensten die al afgenomen zijn. U heeft geen recht op restitutie van niet afgenomen diensten.
  7. Op de abonnementen van Natuurlijk gezonde dieren zijn de Algemene voorwaarden van natuurlijk gezonde dieren van toepassing. Uiterlijk bij totstandkoming van het abonnement wordt u de mogelijkheid geboden van deze algemene voorwaarden kennis te nemen.
Chatten
Vragen?
Hoi, heb je vragen?