Skip to main content

Ze is nu weer zonder pijn

Moksi was aangevallen door andere honden, wat haar een nekhernia opleverde. Instabiel en regelmatig omvallend, en tevens twee epileptische aanvallen verder, was ze gaandeweg in slechte staat en kwam ik met reguliere behandelingen niet verder. Toen ik haar naar de praktijk van Stefan bracht, voelde ik vanaf het begin dat ze in de best mogelijke handen was. Ze heeft, net als ik, de wekelijkse onderzoeken en behandelingen altijd prettig ervaren. Er is een sfeer van professionaliteit, liefde voor het vak, en rust in de praktijk. Stefan neemt zoveel tijd als nodig, en je voelt je nooit gehaast. Vooral na de goudacupunctuur behandeling eerder in 2019 is de conditie van Moksi aanzienlijk verbeterd. Ze is nu weer zonder pijn, ze eet goed, en we gaan weer voor heerlijke wandelingen in de duinen. Ik ben dankbaar weer een blije hond te hebben!

Chatten
Vragen?
Hoi, heb je vragen?