Skip to main content

MoMo

 

“Goudacupunctuur: een geweldige stap letterlijk en figuurlijk!”

Dit verhaal gaat over MoMo en waarom zijn eigenaren zo blij zijn met goudacupunctuur!

 

Mo is een langharige Pers van 4,5 kg en 14 jaar jong
Bij de komst van onze tweede kat (kortharige Brit) merkte wij bij het spelen en rennen dat MoMo zich regelmatig verstapte en begon te hinken. Mo werd chagrijnig en onzeker. Het lukte niet meer om op zijn favoriete plekjes te springen en hij kreeg moeite met het onderhouden van zijn vacht.

Een bezoek aan de voormalige dierenarts was dan ook onvermijdelijk. Daar werd al snel geconstateerd dat Mo artrose heeft en veel pijn aan de gewrichten zou hebben. Het voorschrift: iedere dag een pijnstiller en dat moest de oplossing zijn!

Het leek erop dat Mo minder pijn had door de medicatie: hij sliep veel meer dan gewoon en was dus veel minder actief. MoMo begon als een stoney melony door het huis te wandelen, had moeite met de trap om naar de kattenbak te gaan en ging zelfs niet meer naar buiten! (wat Mo erg fijn vindt.)
Om verdrietig van te worden….We maakten ons steeds meer zorgen en eigenlijk wilden wij ook van die pijnstillers af!

Opnieuw maakten wij een afspraak bij de voormalige dierenarts. De enige keuze was doorgaan met de pijnstilling. Ook werd gezegd dat gezien de leeftijd van Momo (8 jaar toendertijd) het niet raar was dat hij vaker sliep. We zijn daarna gelijk op eigen initiatief op zoek gegaan naar een alternatief!

Zo kwamen we uit bij:
Integratieve diergeneeskundige centrum: ,,Natuurlijk Gezonde Dieren” bij dierenarts Stefan Veenstra.

Wat een feest: MoMo voelde zich gelijk thuis in de spreekkamer en liep als een baasje in t rond! Het leek wel alsof Mo het voelde: hier moet ik zijn!
Na een goed gesprek maakte Stefan een behandelplan voor Mo om per direct te staken met de huidige medicatie.

Stefan begon ook direct met de eerste acupunctuurbehandelig en we kregen Chinese kruiden mee naar huis en ook een ander voedingspatroon.

Met enkele weken was er al duidelijk resultaat: MoMo was een stuk blijer en weer beweeglijker.
Maar het kan nog beter!

Stefan vertelde ons over het injecteren van goudkorrels, zogeheten “Goudacupunctuur!’’
Een heel interessant verhaal wat ons direct aansprak!

‘’Waarom Goud Acupunctuur bij MoMo’’ ?
Omdat de goudkorrels zorgen voor pijnstilling als ze op de juiste plek geïnjecteerd worden. Daar blijven ze op hun plek zitten en vervolgens doen ze hun werk waar het nodig voor is.

Zo hebben wij besloten te gaan voor deze behandeling.

Het resultaat is dat Goudacupunctuur echt werkt bij onze Momo en fantastisch is voor gewrichten die pijnlijk zijn en natuurlijk nog voor vele andere aandoeningen (zonder medicijnen!)
MoMo is weer een blije kater die lekker actief is: hij speelt en rent met Milson door het hele huis, gaat heerlijk naar buiten en springt weer op z’n favorieten plekjes! Hij doet gewoon weer zijn ding zonder enig medicijn.

Wij zijn wij ontzettend tevreden over de werkwijze en behandeling van dokter Stefan Veenstra. Vooral hoe hij onze dieren op een bijzondere en gezonde manier weet te behandelen: MET resultaat.

Een dankbare groet van MoMo & Milson

Je dier is toch ‘’Goud” waard!

Geschreven met een warme en vriendelijke groet van Manie en Mary Eerman.

 

Lees hier ons uitgebreide artikel over Goudacupunctuur: https://www.natuurlijkgezondedieren.nl/goudacupunctuur/

Chatten
Vragen?
Hoi, heb je vragen?