Skip to main content

Isis

Ik ben 2023 fris gestart met een nieuwe baan, namelijk paraveterinair dierenartsassistente bij Natuurlijk Gezonde Dieren!

Ik heb +/- 3 jaar ervaring (inclusief 1 jaar stage) bij een reguliere dierenkliniek. Terwijl ik dagelijks medicatie meegaf aan dieren, ging ik zelf juist steeds meer afstand doen van medicatie. In plaats van te grijpen naar medicatie, ben ik o.a. de orthomoleculaire wijze op mijzelf gaan toepassen, denk aan animal based dieet, biologisch eten wat niet bewerkt is, supplementen nemen zoals magnesium en buiten aarden op blote voeten. Naarmate ik zelf steeds bewuster werd in het afgelopen jaar, begon ik steeds minder op mijn plek te zitten in een reguliere dierenkliniek. Een ziek dier volstoppen met medicatie, symptomen behandelen en niet zoeken naar de werkelijke oorzaak ging steeds meer in strijd met waar ik voor sta. Dit begon steeds meer te knagen aan mij. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar een natuurlijke dierenkliniek en dit was de beste keuze die ik ooit kon maken!

Over dieren op een natuurlijke/holistische manier te helpen en genezen heb ik dus nog veel te leren, maar dit doe ik met enorme leergierigheid en enthousiasme.  Ik sta te popelen om jullie (dieren) te helpen met bijvoorbeeld paraveterinaire consulten, advies over rauw vlees, de juiste zorg te geven tijdens operaties, ozontherapie en noem maar op!

Chatten
Vragen?
Hoi, heb je vragen?