Dermoscent essential 6

15.70

Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar natuurgeneeskundige producten op toegepast kunnen worden.
Wij mogen u hier wel telefonisch over te woord staan. Mocht u interesse hebben in de toepassing van dit product neemt u dan contact met ons op: 020-6421888 . Wij staan u graag te woord!

Wissen
Artikelnummer: Dermoscent essential 6 spot on 0-10kg Categorieën: , ,

Producten van Dermoscent zijn altijd op natuurlijke basis. Er zijn geen geur- en kleurstoffen toegevoegd. Samenstelling: Essentiële oliën van rozemarijn, lavendel, melaleuca, ceder, oregano, graanolies van hennep en neem, kalmerende en zuiverende ingrediënten, vitamine E, bioverspreider. Dosering: Gebruik 1 pipet per week voor de eerste behandeling gedurende twee opeenvolgende maanden. Vervolgens een regelmatig gebruik van minimaal één maand per kwartaal. Een verpakking bevat 4 pipetten. Het wordt aanbevolen om eerst uw dierenarts om advies te vragen voordat u het product gebruikt. Huidaandoeningen hebben namelijk vaak een onderliggende oorzaak. Voor de gezondheid van uw huisdier is het dus zeker aan te raden om uw huisdier te laten onderzoeken door uw dierenarts.

Extra informatie

Gewicht 30 g
Merk

Eenheid

, ,