Phytonics Gastri Comp

18.14

Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar natuurgeneeskundige producten op toegepast kunnen worden.
Wij mogen u hier wel telefonisch over te woord staan. Mocht u interesse hebben in de toepassing van dit product neemt u dan contact met ons op: 020-6421888 . Wij staan u graag te woord!

Uitverkocht

Artikelnummer: Phytonics Gastri Comp 100g Categorieën: , , , , ,

Samestelling
Angelica archangelica, Carduus marianus, Chamomilla recutita, Glycyrrhiza glabra, Humulus lupulus, Lichen islandicus, Mentha piperita, Taraxacum officinale, Zingiber, Calciumcarbonaat, Magnesiumcitraat. Montmorilloniet.

Dosering:
Hond/kat <10 kg 1 maatschep Hond 10-25kg 2 maatscheppen Hond >25kg 4 maatscheppen.
1 maatschep bevat +/- 0.4 gram
Indien het niet mogelijk is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen kan de maximale dagdosering in 1x worden toegediend. Ook dan is dit product effectief inzetbaar. Reactie kan in deze gevallen iets langer uitblijven.
Bij verbetering kan er worden overgegaan op een onderhoudsdosering, dit betreft meestal de helft van de voorgeschreven dosering. Bij sommige dieren vind er een korte periode plaats waarin de klachten verergeren of anderszins heftig reageren. Bij verbetering van de klachten kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Afhankelijk van de reactie van het dier is dit meestal de helft van de aanbevolen dosering.

Lees voor gebruik de bijsluiter en/of de instructies op de verpakking.

Extra informatie

Gewicht 135 g
Merk

Eenheid