Phytonics Micro Comp

22.15

Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar natuurgeneeskundige producten op toegepast kunnen worden.
Wij mogen u hier wel telefonisch over te woord staan. Mocht u interesse hebben in de toepassing van dit product neemt u dan contact met ons op: 020-6421888 . Wij staan u graag te woord!

Samenstelling:
Artemisia absinthium, Artemisia abrotanum, Curcuma xanthorrhiza, Trigonella foenum-graecum, Calendula officinalis, Citrus paradisi, Caryophyllus aromaticus en Thymus vulgaris. Caprylzuur en Magnesium. Bentonite-Montmorillonite
Dosering:
Hond/kat <10kg: 1-2 capsules Hond 10-25kg: 2-3 capsules Hond >25kg 3-4 capsules
De capsules kunnen zowel direct in de bek ingeven worden als opengebroken over de voeding gegeven worden, het advies is hierbij wel droogvoer wat te bevochtigen om te voorkomen dat het poeder de voerbak uitgeblazen word.
Bij verbetering kan er worden overgegaan op een onderhoudsdosering, dit betreft meestal de helft van de voorgeschreven dosering. Bij sommige dieren vind er een korte periode plaats waarin de klachten verergeren of anderszins heftig reageren.
Lees voor gebruik de bijsluiter en/of de instructies op de verpakking.

Extra informatie

Gewicht 70 g
Merk

Eenheid

Type product