Puur Utero

13.60

Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar natuurgeneeskundige producten op toegepast kunnen worden.
Wij mogen u hier wel telefonisch over te woord staan. Mocht u interesse hebben in de toepassing van dit product neemt u dan contact met ons op: 020-6421888 . Wij staan u graag te woord!

Uitverkocht

Artikelnummer: Puur Utero 50ml Categorieën: , , , , , ,

Samenstelling:
Agnus castus, Echinacea purpurea, Cimicifuga racemosa, Alchemilla vulgaris. Alcohol 35%

Dosering:
Kat: 5-10 druppels
Hond: 10-15 druppels
Paard/pony: 20-30 druppels.
1 ml bevat +/- 20 druppels
Geef dit product direct in de bek of mond, eventueel verdund met water. Indien katten de druppels niet accepteren kan het product op de bovenkant van de pootjes gedruppeld worden, let dan wel op of de kat het product oplikt.
Geef dit product direct in de bek of mond, eventueel verdund met water. De behandelingsduur kan variëren van enkele dagen tot 3 weken, geef bij verbetering nog enkele dagen dit product. Bij verbetering kan er worden overgegaan op een onderhoudsdosering, dit betreft meestal de helft van de voorgeschreven dosering.
Bij langdurige klachten is het effect na 1 tot 3 weken zichtbaar, las elke 6-8 weken een stopweek in om de prikkel opnieuw aan te kunnen bieden.
Lees voor gebruik de bijsluiter en/of de instructies op de verpakking.

Extra informatie

Gewicht 120 g
Merk

Eenheid

Type product

,