Outward Hound Dog Twister

24.99

Deze hondenpuzzel is voor de gevorderde puzzelaar. Doe wat lekkers in de vakjes en
maak het nog iets moeilijker door de handles dicht te duwen. Snuffelen maar!

Hondenpuzzel Outward Hound Dog Twister

Maak je een klaar voor een leuk zoekspelletje met deze Nina Ottosson hondenpuzzel. De Dog Twister is een uitdagende puzzel en houdt jouw hond een tijdje bezig om het lekkers te vinden. De hond moet de witte handvaten eruit trekken om ervoor te zorgen dat hij bij het volgende vakje kan. Deze puzzel is voor de gevorderde puzzelaar (formaat of leeftijd maakt niet uit).
Als je op zoekt bent naar een wat uitdagendere puzzel, dan is de Dog Twister eentje voor jou. Deze puzzel biedt meer uitdaging dan de level 1 en 2 spellen van Nina Ottosson / Outward Hound.

De Dog Twister is een combinatie van denkwerk en zelfstandig werk. Door het vinden van de beloning zal de hond gestimuleerd worden om verder te zoeken naar het volgende snoepje.

De Nina Ottosson Dog Twister is de enige puzzel met de witte handles. Als je hond goed is in het oplossen van puzzels kan je de handles naar binnen duwen, zodat de vakjes als het ware ‘op slot gaan’.

ADVIES
Speel altijd samen met jouw hond deze hondenpuzzels. Laat jouw hond nooit alleen met een puzzel en laat de hond niet op de puzzel kauwen. Bij grote honden kan het helpen om de puzzel op een krukje of een andere verhoging te zetten. Ze gaan dan eerder met hun neus aan de gang dan met hun poten. Leer de puzzel aan in kleine stapjes.

SCHOONMAKEN
De puzzel is makkelijk schoon te maken. De Dog Twister is gemaakt van kunststof en je kan hem makkelijk met wat water en groene zeep schoonmaken. Droog het af en je kan de puzzel weer vullen met iets lekkers voor een nieuwe puzzelsessie.

  • Ideaal voor regenachtige dagen of als je hond moet revalideren
  • Versterkt de band tussen jou en jouw hond
  • Plezier voor alle honden: ongeacht leeftijd of grootte

FORMAAT
Diameter 26 cm
Hoogte: 4,5 cm