Skip to main content

Biofilia (Biophilia Tracker X4 Max)

Alles in en rondom onze aardbol bestaat uit verschillende frequenties. Zo kunnen moleculen met elkaar communiceren. Frequenties worden uitgedrukt in aantal frequenties per seconde (Hertz/Hz). Elk lichaam, elk orgaan en elke cel heeft zijn eigen frequentie. Als deze frequentie te laag wordt, oftewel uit balans raakt, dan kan ziekte ontstaan. Virussen, bacteriën en andere schadelijke organismen gaan opzoek naar cellen in het lichaam met een frequentie die hetzelfde resoneren als zij zelf. We willen dus eigenlijk voorkomen dat we deze “lage” en aantrekkelijke frequenties in ons lichaam hebben.

Toxische belastingen in het lichaam zoals ontstekingen, chemicaliën en zware metalen hebben een negatieve invloed op de frequenties van het lichaam en veroorzaken hierdoor ziektes, aandoeningen en andere ongemakken.

Bio resonantie therapie is een pijnloze therapie die de verborgen oorzaken van ziekte en slechte gezondheid aanpakt door de energetische disbalans terug te brengen naar zijn natuurlijke staat en vrij te raken van o.a. verslavingen, pijn en allergieën.

Bio-resonantie apparaten zijn als een brug tussen quantum fysica en de wetenschappelijke geneeskunde.

Dat deze therapieën enorm populair zijn voor mensen snappen wij wel. Het is geheel pijnloos, niet belastend voor het lichaam en zonder bijwerkingen. Wat medicijnen en andere farmaceutische behandelingen wel met zich meebrengen.

De Biofilia is een bio resonantie apparaat waar wij in onze praktijk mee werken. Het is niet alleen voor mensen maar ook voor dieren geschikt, zo heeft de biofilia een speciaal dierenprogramma. Het kan per orgaan, cel en lichaamssysteem afwijkingen detecteren en hier meteen de juiste helende frequentie voor uitstralen.

Therapieplan: Frequenties balanceren is een proces. Biofilia sessies dienen ongeveer 10x herhaald te worden. Hoe vaak per week we een sessie uitvoeren is in overleg met de behandelend arts. Na de 10 behandelingen stoppen we gedurende een maand en bekijken we de resultaten daarna. Soms wordt ervoor gekozen om nog een paar behandelingen daarna te doen.

De behandeling met de biofilia kan los als diagnostiek en therapie worden ingezet, maar ook in combinatie met alle andere complementaire geneeswijzen, als levend bloedanalyse, ozon, een darmprotocol of Chinese geneeskunde. Ook kan er met behulp van de biofilia specifiek gezocht worden op bepaalde microben (Bacteriën, virussen, gisten en schimmels) en orgaanproblemen, waarna er met andere therapieën behandeld kan worden.

Dit betekent dat de biofilia een mooie aanvulling is in onze integratieve benadering van de diergeneeskunde.

Chatten
Vragen?
Hoi, heb je vragen?