Skip to main content

Euthanasie

Helaas komt er altijd een moment waarop u en uw huisdier afscheid moeten nemen. Wij willen u en uw huisdier daarbij zo goed mogelijk begeleiden. Wel of geen euthanasie, en zo ja, wat is het juiste moment? Deze vragen gaan over leven en dood en horen bij de zwaarste verantwoordelijkheden van u als baasje. Het moeilijkste is daarbij natuurlijk, dat uw dier er zelf niet met u over kan praten.

Veel huisdierbezitters hebben een grote voorkeur voor een natuurlijke dood, terwijl een ander bij een slechte prognose de knoop direct doorhakt. Wij hopen met een goed advies en positieve steun hier ons aandeel bij te bieden. Mocht u er zeker van zijn dat u uw huisdier wil laten inslapen en wij delen deze gedachte, dan zullen we een afspraak maken.

Onze voorkeur heeft hier een huisvisite omdat uw huisdier in zijn eigen omgeving ingeslapen kan worden, zonder de stress en onpersoonlijke sfeer van een behandelkamer. We begeleiden de procedure met bloesems, soms een acupunctuurnaald en veel liefde. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw dier ontspannen en goed heen mag gaan.

Chatten
Vragen?
Hoi, heb je vragen?