Skip to main content

Speelgoed

Zowel bij honden als bij katten zijn wij een groot voorstander van veel verschillend speelgoed.

Kauwmateriaal
Voor pups is het belangrijk dat ze genoeg verantwoord kauwmateriaal hebben liggen. Vooral tijdens het wisselen is dit van belang. Daarom raden wij altijd verschillende soorten speeltjes aan, van verantwoord en duurzaam hennepflostouw tot aan de speeltjes van Westpaw. Deze zijn niet-giftig, recyclebaar, zonder weekmakers (dus geen BPA en ftalaten).
Uiteraard hebben we voor alle leeftijden wat leuks in de winkel, wij verkopen ChuckIt voor de tennisbalfanaten, maar ook iets wat piept of knort kan je bij ons vinden.

Intelligentiespeelgoed
Wij hebben ook hondenpuzzels in de schappen staan. Deze zorgen weer voor mentale stimulatie. Ideaal voor pups als ze nog niet zoveel mogen bewegen (om ze mentaal moe te krijgen), evenals de hond die na een operatie nog niet te veel mag doen. Het leuke van de puzzels is dat je die altijd samen doet, wat ook weer de band met je hond kan versterken. Voor elk niveau hebben wij een passende puzzel van Nina Ottosson, Trixie of Holz.

Voor de kat
Een kat is natuurlijk heel anders dan een hond, maar ook bij de kat is speelgoed belangrijk. Zo kan bepaald speelgoed ook helpen met het versterken van de band. De meeste speeltjes spelen in op het jachtinstinct van de kat. Zo hebben we speeltjes in de vorm van vogeltjes, muisjes en vlinders. Daarnaast hebben we ook kleine voerballetjes, wat tegelijkertijd ook weer zorgt voor wat beweging van de binnenkat. Een speciale lijn uit Amerika is de ‘From The Field’-lijn. Deze speeltjes bevatten o.a. matatabi (silvervine). Dit kan ondersteunend werken als er stressvolle situaties zijn zoals een verhuizing, autorit of operatie.

Chatten
Vragen?
Hoi, heb je vragen?