Skip to main content

“The food you eat can either be the safest and most powerful form of Medicine, or the slowest form of poison”

Ann Wigmore

Winkel

We hebben een grote selectie aan voeding. We hebben bepaalde voorkeuren in voeding welke in onderstaand artikel wordt bekrachtigd. Onze basis van de winkel is het KVV. We hebben 5 vriezers in de winkel en een grote vriescel in de tuin met voorraad. We verkopen 13 verschillende merken compleet vers vlees voor hond en kat. Hiernaast hebben we veel BARF producten als losse botten en verschillende prooidieren. De snacks die wij verkopen zijn op een mooie manier gedroogd en bevatten geen giftige toxinen welke wel te vinden zijn in de goedkopere gedroogde snacks.

Naast de diepvriesvoeding hebben we heel veel verschillende merken blikvoer voor hond en kat. Met uitzondering zullen wij droge brokken adviseren, maar hebben wel een aantal in ons assortiment, voornamelijk om tegemoet te komen aan de vraag.

De primaire visie van het centrum is gezonde en preventieve diergeneeskunde. Voeding is hierin een essentieel onderdeel. Hiernaast zijn er ook andere belangrijke aspecten die de welzijn van uw dier vergroten. U kunt hier denken aan goede tuigen, loopplanken, orthopedische bedden, natuurlijke, verantwoorde en biologische speeltjes voor hond en kat, koelmatten voor de zomer, warmtematten voor de winter etc. Alle producten kunt u vinden in de webshop.

Chatten
Vragen?
Hoi, heb je vragen?