Facebook Feed

Volg ons op Facebook

Facebook feed

Natuurlijk Gezonde Dieren
Natuurlijk Gezonde Dieren2 weeks ago
-Goed nieuws bericht-

Vanaf morgen bieden wij razendsnelle bezorgingen aan. De bestelling wordt dezelfde dag nog thuisbezorgd!
De bestellingen worden verstuurd door fietskoeriers en wordt in stand gebracht door LokaalAmsterdam. Een geweldig initiatief om de lokale Amsterdamse ondernemer boven water te houden tegen het geweld van Bol en Amazon. Voor ons zijn medpets en zooplus bedrijven die veel van onze bestellingen hebben overgenomen, dus... hopelijk is dit een mooie manier om onze service te vergroten.
Naast blikvoer, snacks en speeltjes kunnen de fietskoeriers mbv coolpacks ook diepvries vervoeren!!! Helemaal geweldig dus.
Het enige is dat de bezorgingen alleen nog binnen de ring bezorgd kunnen worden.

— Graag delen zodat iedereen, zonder de deur uit te moeten, dezelfde dag de beschikking heeft over de beste voeding (blik, brok, snacks EN KVV) en supplementen —

Voor meer informatie, neem contact met ons op. En stuur je bestellingen door via de telefoon of mail: bestelling@natuurlijkgezondedieren.nl
Of via het algemene contactformulier op onze website. https://www.natuurlijkgezondedieren.nl/contact/algemene-vraag/

Bestellingen die gedaan worden (ma-zat) voor 14.00 uur worden dezelfde dag bezorgd.
Er geldt geen minimale bestelbedrag. Bij een bestelling tot €25,- vragen wij onze onkosten van €7,- te vergoeden.
Bij een bestelling Vanaf €25,- betaald u bezorgkosten van €3,50.
U kunt maximaal tot een gewicht van 20 kg bestellen. Dit ivm het transportmiddel; een fiets. Het maakt niet uit of u brok, blik of KVV besteld. De fietskoerier bezorgt het in koeltassen binnen 2 uur bij u thuis.
Peddler
Natuurlijk Gezonde Dieren
Natuurlijk Gezonde Dieren2 weeks ago
Zoals al vaak aangegeven hebben wij voor controle consulten, maar ook preventieve consulten of bij chronische darm of autoimmuun problemen een voorkeur om het consult via Skype of telefoon te doen.

Gelukkig zijn er steeds meer patiënten die we hiermee behandelen. Met behulp van een goede anamnese welke u kunt vinden op onze website (www.natuurlijkgezondedieren.nl/contact) een gesprek via de telefoon of Skype, en een diagnose maken met behulp van foto’s kunnen we een behandeling starten met orthomoleculaire supplementen, Chinese kruiden en eventueel bloesem of aromatherapie.
Het enige wat niet kan middels een online consult is de acupunctuur, lasertherapie of het maken van een westerse diagnose. Maar, dit is zeker niet altijd nodig voor een goede diagnose.
Mocht u twijfelen of u beter langs kunt komen, kunt u contact opnemen. Acute maagdarmproblemen, kreupelheid, huidproblemen en verwondingen zijn een aantal voorbeelden waarbij we u graag in de praktijk zien.

Hieronder volgen een paar foto’s welke ik nodig heb voor het maken van een Chinese diagnose.
Foto 1 en 5: foto vd bovenkant van hond of kat van kop tot staart. Hiermee kan ik een aantal belangrijke meridianen nakijken op actieve acupunctuurpunten welke een stagnatie, deficiëntie of exces hebben en een relatie hebben met alle organen.
Foto 2 en 3: foto van de linker en rechter zijkant waarbij de voor- en achterpoten er in zijn geheel opstaan.
Foto 4: een foto van de tong en ogen geven veel informatie van het dier welke nodig zijn voor een diagnose.

-graag delen om de diergeneeskundige zorg in stand te houden!-
Natuurlijk Gezonde Dieren
Natuurlijk Gezonde Dieren3 weeks ago
Beste klant,

Door de Corona uitbraak in Nederland gaan wij met onze winkel en praktijk maatregelen nemen om de verspreiding van deze ziekte te vertragen en hopelijk zelfs gedeeltelijk te stoppen. Deze maatregelen zijn in lijn met wat de RIVM en het kabinet afgekondigd heeft. Mochten er nieuwe maatregelen afgekondigd worden dan kan het zijn dat wij ons beleid aanpassen.

Onze openingstijden zijn nu 10.00 – 16.00 uur.
Wij werken met een minimale bezetting in de praktijk, 1 medewerker zit thuis met telefoon en mail.
Wij adviseren met klem om per mail een bestelling te doen voor medicijnen, natuurgeneesmiddelen en voeding. Deze kunt u vervolgens met minimale tijdsduur en contact ophalen.
Wij adviseren met klem om consulten, waar mogelijk, via telefoon of Skype te doen. Hierbij is het contact niet nodig en kunt u voorgeschreven medicijnen ophalen of opsturen.
Wij gaan zoveel als mogelijk onze zorg blijven leveren, de acute en preventieve.

Mocht u toch langs moeten komen in de winkel of praktijk, dan gelden de volgende regels.

Indien u symptomen heeft zoals hoesten, kuchen, koorts of griep verzoeken we u niet naar onze praktijk te komen. Het is wel mogelijk iemand anders met uw huisdier naar de praktijk te laten komen.
Maximaal één eigenaar of begeleider per dier mee naar de kliniek.
Wij proberen zo min mogelijk mensen tegelijk aanwezig te hebben in onze winkel en kliniek. In de winkel laten wij maximaal 2 mensen per keer toe. Mocht het drukker zijn vragen we u om buiten te wachten.
We houden afstand van elkaar van minimaal 1,5 meter en zullen geen handen geven.
Contact zal zoveel als mogelijk via de telefoon of mail verlopen.
Afrekenen zal zoveel als mogelijk via de pin verlopen.
Wij zullen zeer frequent de praktijk reinigen en ontsmetten. De focus hierin ligt in ieder geval op de contactpunten zoals deurkrukken, balie en pinautomaat.

Wij rekenen hierin op uw hulp en medewerking. Laten we samen zorgen dat wij, alle inwoners van Nederland, deze crisis te boven komen.

Namens alle medewerkers van natuurlijk gezonde dieren.