Skip to main content

Saskia

Sinds juni 2020 werk ik met veel plezier bij Natuurlijk Gezonde Dieren. Ik ben gek op dieren, maar ook het contact met klanten en eigenaren en alle organisatie en planning daaromheen vind ik erg leuk. Mijn passie ligt bij dieren en een gezonde leefstijl/orthomoleculair. Ik werk sinds 2017 als paraveterinair, waarvan 2 jaar werkervaring bij reguliere dierenklinieken, hier merkte ik dat er (te) veel focus ligt op symptoom bestrijding en het inzetten van chemische geneesmiddelen. Ik ben opzoek gegaan naar iets anders toen ik op de vacature bij Natuurlijk Gezonde Dieren stuitte, ik ben tevreden dat ik hier mijn horizon kon verbreden naar de integratieve/holistische geneeswijzen.

Ik heb specialistische cursussen over Vers vlees voeding voor dieren gevolgd en ben ik bezig met de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut. Dagelijks ben ik bezig om mijn kennis bij Natuurlijk Gezonde Dieren te delen zodat we nóg meer eigenaren en dieren het juiste pad kunnen laten volgen!

Zelf heb ik met mijn eigen hond vroeger hoog getraind en wedstrijden gedaan in Agility, helaas is zij niet meer naast mijn zijde. Hierdoor geniet ik nóg meer van alle dieren in de praktijk en het knuffelen wat daar bij komt. Ook heb ik 4 jaar als vrijwilligster op een kinderboerderij gewerkt, waar ik enorm van heb genoten.

In de praktijk kunt u mij tegenkomen bij de balie, de paraveterinaire- of voedingsconsulten, stress vrije titer afnames en tijdens de begeleiding na het consult bij de dierenarts. Ik probeer alles zo goed mogelijk te laten verlopen en het geeft mij voldoening als zowel klant als dier tevreden en met een frisse blik de deur uit gaan.

 

Chatten
Vragen?
Hoi, heb je vragen?